Garantievoorwaarden

De aanvullende fabrieksgarantievoorwaarden vind je hier

Het maakt niet uit of je je BBQ bij ons koopt of bij een dealer, de garantie blijft hetzelfde! Let op: het dient dan wel een erkende dealer te zijn. Je kunt de erkende dealers hier vinden.

Dit geldt zowel voor de fysieke aanschaf in de winkel als een online aankoop. Registreer altijd je aankoop voor de aanvullende fabrieksgarantie. Registreren doe je hierEen kopie van je aankoopbewijs is vereist (let op: een pintransactie is geen geldig garantiebewijs). 

Heb je geen aankoopbewijs / aankoopnota? 

Grill Guru gewonnen: Wanneer je je Grill Guru hebt ontvangen als incentive van bijv. je werkgever of hebt gewonnen bij een prijsvraag o.i.d. dan kun je als garantiebewijs een documentje (brief of mail) meesturen waaruit blijkt dat je de Grill Guru hebt ontvangen of gewonnen.

Onderdelen die hier verplicht op vermeld dienen te staan zijn: naam gever, naam ontvanger (eigenaar), welk type model, (formaat + jaargang), adres eigenaar, telefoonnummer eigenaar en de aankoopdatum. Dit dient dan als aankoopbewijs. Je kunt hem online registeren voor garantie.

Grill Guru cadeau gekregen: Voor het claimen van garantie is een kopie van het aankoopbewijs verplicht (let op: geen pintransactie). We kunnen ons voorstellen dat je deze niet hebt als je de Grill Guru cadeau hebt gekregen. Vraag deze dan toch even bij de gever op, zodat je de Grill Guru kunt registreren en (indien nodig) gebruik kunt maken van de garantie.